Op 4 januari 2024 bestond SASart 24 jaar. In die jaren zijn bijna 400 schilderijen ontstaan. Gelukkig siert een groot deel daarvan nu muren van particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland.

De schilderijen die geen nieuw thuis hebben gevonden staan iets minder glorieus te verstoffen op de zolder van mijn schilderschool. Daarvoor heb ik ze niet gemaakt. Daarom sta ik vanaf 4 januari elke week een schilderij af ter adoptie.

Een schilderij adopteren is helemaal gratis en voor de periode van 4 jaar. Op mijn site zie je alle 44 werken die een nieuw thuis zoeken.

Waarom ik dit doe? Lees dit artikel op LinkedIn. Korte samenvatting in 2 motto's: 'Delen is het nieuwe hebben' en 'Kunst is een recht, geen privilege'.

Elke week op donderdag publicer ik een van mijn schilderij-kinderen n de moderne kraamkamer van Instagram en Facebook. Als je de pleegouder van het werk wilt worden, hoef je alleen maar onder het bericht te reageren met een verhaal waarom dit schilderij juist bij jou op z'n plek is. Wat doet het met je? Wat zie je erin? Het verhaal dat me het meest raakt krijgt het schilderij.

De adoptieperiode is 4 jaar. Ik blijf de eigenaar van het werk. Je haalt het schilderij bij mij op in Nieuwegein of Utrecht, hangt het thuis op en zorgt goed voor het schilderij en leent het niet uit. Na afloop van de 4 jaar heb je de keuze om het terug te brengen of te kopen met 44 % korting.
 

Word ook deel van mijn kunstfamilie en adopteer een schilderij!